Kun illustrasjoner. Bildene kan inneholde elementer og materialer som ikke er en del av standardleveransen.

Stil, interiør og fargebruk

Vi tilbyr arealeffektive 2-roms, 3-roms og noen større, eksklusive toppleiligheter med takterrasse.  

I tillegg er noen av leilighetene tilrettelagt for utleie av hybel, såkalt “3/4-roms+ leiligheter”, noe som gir lave bokostnader. Alle leilighetene leveres med mulighet for biloppstillingsplass i garasjeanlegg.

Leiligheter leveres med store vindusflater mot utsiktsretningen. Balkonger og terrasser har innfelt glass i rekkverk. Leilighetene leveres med rene lettstelte flater som gjenspeiler lyset.

I utgangspunkt leveres alle leiligheter med gjennomgående samme kvalitet og stil, men med variasjon i kjøkken- og baderomsløsningene.

”Standard – Klassisk” er som navnet sier vår standard leveranse og er utgangspunkt brukt som grunnlag i prislisten. 

Som tilvalg, kan du velge å få integrerte hvitevarer hvis ønskelig.

Du kan velge mellom flere stiler i Stilguiden (under)

 

Kun illustrasjoner. Bildene kan inneholde elementer og materialer som ikke er en del av standardleveransen.

Velg din stil

Fordelen med en ny bolig er at en kan velge farger, stil og tilpasninger slik at leiligheten blir slik du ønsker. Dine valg kan tilpasses de møblene du allerede har, eller kanskje du har tenkt til å endre stil til mer moderne, eller kanskje den mer klassiske stilen. Stilguiden er en vel gjennomtenkt guide, med fire ulike stilretninger. Stilen Standard – Klassisk er utgangspunkt og er brukt som grunnlag i prislisten. Stilene Eng, Åker og Skog er spesielt utviklet for dette prosjektet, og kommer som tilvalg. «Horisont Stilguide» fås som vedlegg ved å kontakte selger.

Vi tilbyr 4 stilretninger som pakkeløsninger:

  • Klassisk – Standard
  • Horisont – Eng
  • Horisont – Åker
  • Horisont – Skog

Stilguide er på 17 sider og leveres som eget vedlegg: Se Salgsinfo og last ned Stilguide >

Hvitevarer

Det kan leveres integrerte hvitevarer som kjøl/frys, oppvaskmaskin, komfyr, koketopp m.m. mot tillegg.

Solskjerming

Vi framforhandler en avtale med lokal leverandør som leverer solskjerming i en tilpasset utførelse som samsvarer med byggets eksteriør og arkitektur. Solskjermingen kan f.eks. være SCREEN, som er en utvendig rullegardin som stopper solvarmen og en del av lyset, men som gir deg mulighet til å se ut. Monteringen av avskjermingen kan i tilfelle skje etter overtakelse av boligen, og du kjøper direkte fra avskjermingsleverandør. Det vil av estetiske grunner bli vedtektsfestet i sameiet at all utvendig solavskjerming skal være av samme type.
_ _ _ 

Etter at kjøpekontrakt er signert og det er inngått kontrakt med entreprenør, vil vi sende ut prisliste på forskjellige konkrete endringer som kan gjøres.