Attraktivt, landlig og samtidig bynært

Løkenåsen har kvaliteter som barnevennlig beliggenhet, gode solforhold, flott utsikt, nærhet til marka og kort vei til storbyen. Mange finner seg til rette da dette området er gunstig plassert på kartet, bare bare 30 km fra Oslo.

Fetsund har i dag rundt 8600 innbyggere, og er i stadig vekst på grunn av sentral beliggenhet.

 … artikkel fortsetter etter bilder

De nære ting

Butikker
Det er ca. 3 km til Fetsund sentrum med blant annet dagligvareforretninger, apotek, vinmonopol, interiørbutikk, treningssenter m.m. Daglige innkjøp kan gjøres på Joker Løkenåsen som ligger i gangavstand fra leilighetene. Ønsker du et større utvalg av butikker er kjøpesentrene Lillestrøm Torg og Strømmen Storsenter en kort kjøretur unna.

Med naturen som nabo
Fra leiligheten vil du hele året ha kort vei til et fantastisk turterreng. Foretrekker du å komme deg frem til fots, på ski eller på sykkel, så byr nærområdet på en spennende natur med kilometer lange stier og mange idylliske vann.

Trygghet for barn og ungdom
Barn og ungdom kan oppleve trygghet i et godt oppvekstmiljø med sunne aktivitetstilbud og skoler som satser.
Fra Løkenåsen er det gangavstand til Riddersand barneskole og Østersund ungdomsskole. For de minste barna er det et godt utvalg av barnehager i nærområdet.

For den aktive
Fetsund er et sted i stadig utvikling og nye tilbud vokser frem i et raskt tempo. Både store og små bør kunne finne noe interessant å fylle fritiden. Er du glad i et slag golf byr Leikvin Golfpark på 9-hulls bane, driving range og treningsområder i vakre omgivelser.
Er du født med ski på beina finner du Hvaltjern Skistadion med kilometer lange løyper ca. 3 km unna. I tillegg har Fet Idrettslag et godt og variert tilbud av ulike idretter, som blant annet fotball, håndball og innebandy.
Nylig åpnet Eika Fet Arena som er en moderne og attraktiv flerbrukshall.

Kort vei til storbyen
Fra Løkenåsen er det kun 12 km til Lillestrøm og ca 30 km til Oslo sentrum. Liker du å reise ligger Oslo lufthavn ca 40 km unna.

Offentlig kommunikasjon
Fetsund har et godt kollektivtilbud via buss og tog. Nærmeste bussholdeplass ligger ca. 500 m fra leilighetene, samt at det er planlagt ny holdeplass 

ca. 100-200 m fra leilighetene når veien mellom Løkenåsen og Granåsen er etablert. Det er togstasjon både på Svingen ca. 2,7 km unna og i Fetsund sentrum, og herfra er du i Oslo sentrum på 20 minutter.

Tips og lenker

Museene i Akershus: Mia.no   |  Fet idrettslag: fetil.no  |  Lillestrøm Idretts klubb: lsk.no  |  Fet Golfklubb: fetgk.no  |  Hvalstjern skistadion: fetskiklubb.no  |  12 flotte turer Fetsund, postkassetrim: https://dms-cf-08.dimu.org/file/0334ASBvtxrS  |  Lillestrøm kajakkklubb, lillestromkajakklubb.no   |  facebooksider: Myrdammen DiscGolfPark   |  Rådhusparken disc golf.

Takker alle for låne av bilder.